ПРЕЗЕНТАЦИJА

Рила Парк – Дупница

Признат од сите што го посетиле како еден од најубавите паркови места во Бугарија. Омилено место за сите жители на регионот за рекреација, прошетки и пријатни моменти. Често го посетуваат жители на други градови, како и многу странци. За неколку години, Рила Парк е е една од дестинациите вклучена во трасите на туристичките агенции. Неговата активна сезона е од пролет до есен.