ПРЕЗЕНТАЦИJА

Хотел Универзал

Хотел Универзал е градски хотел, декориран во современ стил. Ги отвори вратите на 20.12.2010 година. и ќе работи во текот на целата година.

Таа е погодна за индивидуални посети од бизнисмени, луѓе од уметноста, културата, либералните професии, спортистите како и за семинари, состаноци и семеен туризам.

Овде можете да поминете малку слободно време во пријатна атмосфера, мир и удобност, во комбинација со совршена услуга.

Веб-страницата на хотелот е http://www.hoteluniversal-bg.com/